Een nieuwe vlucht naar Venetië vanuit Rijsel

De Luchthaven van Rijsel en de low-cost maatschappij Volotea kondigen aan dat vanaf vandaag reserveringen kunnen worden gemaakt voor de nieuwe vlucht naar Venetië Marco Polo. Vanaf 21 oktober biedt Volotea twee vluchten per week aan naar Venetië vanaf de Luchthaven van Rijsel.

Met deze nieuwe en 3de vlucht naar Italië bieden Volotea en de Luchthaven van Rijsel hun Belgische klanten en hun klanten van Hauts-de-France een rechtstreekse toegang tot de luchthaven Venetië Marco Polo.

Vanaf 21 oktober 2022 zal Volotea twee keer per week (maandag en vrijdag) de vlucht Rijsel - Venetië Marco Polo aanbieden: een gloednieuwe vlucht waarbij de maatschappij meer dan 7.560 beschikbare stoelen zal voorzien.

Marc-André Gennart, Algemeen Directeur van de Luchthaven van Rijsel SAS, zegt:

"We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe bestemmingen om aan onze reizigers aan te bieden. Venetië blijft een van de aantrekkelijkste bestemmingen in de wereld en we zijn blij dat het aan onze kaart van bestemmingen is toegevoegd. Het is ook een bestemming die een kwaliteitsschema vereist en de aangeboden vluchtdagen (maandag en vrijdag) getuigen van Volotea's wens om zijn klanten vanuit Rijsel de beste service te bieden. Dankzij deze schema's kunnen reizigers gemakkelijk een verlengd weekend of een kort verblijf door de week plannen. Volotea zal de enige luchtvaartmaatschappij zijn die deze bestemming aanbiedt vanaf de luchthaven van Rijsel.”

In 2022 zal Volotea vanuit haar nieuwe basis Lille-Lesquin in totaal 16 bestemmingen aanbieden in 5 verschillende Europese landen (Spanje, Frankrijk, Italië, Bulgarije en Kroatië). 7 daarvan zijn nieuwe vluchten die dit jaar gelanceerd zijn: Cagliari, Calvi, Palma de Mallorca, Palermo, Split, Varna en Venetië.

Tickets zijn te koop vanaf 8 april 2022 via alle distributiekanalen en op de website van Volotea: www.volotea.com

Het vluchtschema

Venetië Marco Polo - Rijsel:

  • Vluchten op maandag en vrijdag
  • Vertrek vanuit Venetië Marco Polo: 18:35 / Aankomst in Rijsel: 20:25

Rijsel - Venetië Marco Polo:

  • Vluchten op maandag en vrijdag
  • Vertrek vanuit Rijsel: 20:55 / Aankomst in Venetië Marco Polo: 22:45

Sophie Supré

DGA Interel Belgium

20220408_Aéroport de Lille_PB-Een nieuwe vlucht naar Venetië vanuit Rijsel.pdf

PDF - 733 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Aéroport de Lille

Neem contact op met

www.lille.aeroport.fr